PROJEKTER KONTAKT
OM KALSØ

+

+

Mit Navn er Karoline Kalsø, jeg er uddannet som scenograf fra Danmarks Designskole med afgang i 1999. Siden 2005 har jeg været selvstændig med firmaet Kalsø Made. I mit firma hjælper jeg små og større virksomheder med opgaver indenfor visuel kommunikation. Samtidig arbejder jeg med at realisere mine egne design projekter, pt. indenfor smykker, uroer og lamper.

Jeg udfører mange forskellige typer af grafiske opgaver, fx identiteter, postkort, fotocollager, bøger, magasiner, undervisningsmaterialer og baggrunde til animerede projekter. Har kunden en klar ide, hjælper jeg med at forløse denne. Står projektet mere åbent, arbejder vi os frem gennem dialog og konkrete udkast. Hverenten opgaven er en identitet, en invitation eller et univers til film, er det vigtigt for mig at udnytte formsprog, skrifttyper, farver og stoflighed til at ramme den rette stemning og følelse.

Mit smykkebrand "Arabesk" byder på et stort udvalg af smykker i akryl. Alle smykerne er designet, laserskåret og færdigbearbejdet af mig selv. Gå på opdagelse i Arabeskshop her. Ud over webshoppen og på markeder, sælges smykkerne i udvalgte butikker. I 2015 meldte jeg mig ind i butiksfælleskabet Fields Designstore, som nu viser et bredt udvalg af mine produkter, og hvor jeg selv er at finde et par dage om måneden. Lamperne "Kaae&Kalsø" er realiseret i samarbejde med min mand Peer Kaae Klausen (opfinder og elektronik udvikler). Lamperne sælges pt. i Fields Designstore og af os selv.

Til dagligt holder jeg til i værkstedsfælleskabet"Starnd 3" Hvor vi er ca 7 virksomheder der designer og producerer indenfor hver vores forskellige håndværk. På værkstedet afholder vi årligt et eller to hyggelige markeder. Vores store fælles køkken fungerer både til markeder og i dagligdagen som showroom for Kaae&Kalsø Lamper og i mit og Peers arbejdsrum vises lamper, uroer og et område dedikeret til smykkerne. Vi har inge faste åbningstider men man er velkommen til at kikke forbi eller lave en aftale.